Rendezvény

cropped-cropped-s__SEPY1750.jpg

Magán rendezvények

Rendezvényházunk két szinten várja a vendégeket. A földszinten egy nagyjából 50-60 fős társaság befogadására képes terem található, melyhez kiépített és részben fedett terasz is tartozik. Az emelten lévő terem nagyjából 30-40 fős társaság befogadására képes, valamint tartozik hozzá egy kisebb terem, ami adott esetben kávé bekészítéshez tökéletesen megfelel, illetve ezen keresztül juthatunk ki a nagy teraszra.

Esküvő

Életének meghatározó pillanatait, az ember szeretné a szerettei körében, senkitől sem zavarva átélni, megélni, nyugodt és szép környezetben.

Panziónk ideális választás lehet így egy esküvő vagy bármilyen családi rendezvény lebonyolítására. A parkosított, és fákkal, bokrokkal, virágokkal díszített hatalmas udvar egyrészt tágas férőhelyet biztosít a nagycsaládnak, másrészt védelmet is nyújt a kisebbeknek, akiket így nem kell egyfolytában szemmel tartani a rendezvény ieje alatt, és elfoglalhatják magukat nyugodtan a játszótéren.

A hajnalig tartó mulatozás után, a vendégek a területen található 16 db, egyenként 4 ágyas faházban pihenhetik ki az este kellemes fáradalmait. Minden faház két szintes és saját terasszal is rendelkezik.A területen 16 db, egyenként 4 ágyas faház várja a vendégeket. Minden faház két szintes és saját terasszal is rendelkezik. A földszinten található egy amerikai kiskonyha, a nappali, valamint a zuhanyzós fürdőszoba. Az emelten pedig 2 db két ágyas hálószoba.  A faházak mellet a medence, a szauna, a csocsó, illetve a ping pong és a biliárd asztal nyújt kellemes kikapcsolódást és szórakozást vendégeink számára.

Céges rendezvények

Egy céges rendezvény egyik nagyon fontos feltétele, hogy szakítsa ki a dolgozókat a mindennapi megszokott környezetből, irodából, ezen kívül pedig lényeges szempont, hogy minél inkább magában lehessen a csoport a kíváncsi szemek és fülek elől.

Rendezvényházunk ezért ideális helyszínként szolgálhat zártkörű, céges rendezvény lebonyolítására. A parkosított, és fákkal, bokrokkal, virágokkal díszített hatalmas udvar egyrészt tágas férőhelyet biztosít a dolgozóknak, másrészt pedig maga a környezet pár napra elfeledteti az irodát. Ebben a felejtésben segítséget nyújthat még a medence, illetve a szauna is.