Rólunk

Taksony nagyközség a Közép – Duna – vidék tájegység elemeként közvetlenül a Ráckevei (Soroksári)- Duna partján található, a Taksony sziget mellett. A Taksony fejedelemről elnevezett nagyközség Budapesttől határától, mindössze néhány kilométerre található.

Az ide látogatók részesei lehetnek a nyugalomnak, felfedezhetik azokat a természeti kincseket és történelmi látnivalókat, amitől Taksonyt, méltán nevezik a Kis-Duna gyöngyszemének.

Ennek a gyöngyszemnek a szigetsétányán, közvetlenül a vízpart mellett várja vendégeit a Zöld Sziget Rendezvényház. A 6300 m2 –es zöldterületen található 16 db 4 ágyas, amerikai konyhás faház, valamint kétszintes rendezvényházunk, melyben termeink kisebb – nagyobb csoportok összejöveteleire, illetve változatos rendezvények számára ideális. A központi főépületben kapott helyet a szauna és a billiárd asztal, illetve a teraszon található még csocsó és ping pong asztal is. Az épület mögött helyezkedik el a betonozott kispálya, a játszótér, valamint a tűzrakó hely is. És végül, de nem utolsó sorban a faházak gyűrűjében helyezkedik el a medence, mely mellett a napozó várja a pihenni vágyókat.